Науката зад резултатите

Науката зад нашия подход винаги е проверена в контролирани условия. Затова можете да сте сигурни, че продуктите ни са създадени да постигат желаните от вас резултати.

Ние се грижим – нашите изследвания за вашето здраве.

Гаранция

Нашата гаранция за най-висок стандарт

Гамата продукти на Мерц Специал е развита от екип от научни експерти и всеки от продуктите е старателно изследван чрез задълбочени научни тестове. Всички Мерц Специал продукти са подложени на строг качествен контрол и е отделено специално внимание, за да се гарантира добрата поносимост на състава.

Съставките на всички Мерц Специал продукти са избрани за да доставят съответните нужни хранителни вещества в правилните пропорции, за да се стимулират естествените биологични процеси..

 

Научни доказателства

Продуктите от гамата Мерц Специал работят заедно с тялото ви, за да постигнат красиви резултати. Тук може да разберете повече за научните принципи, които стоят зад нашите продукти:

За да разберете повече за ефикасността на продуктите от серията Мерц Специал и техните специфични съставки, изберете продукт и клинкете:

 

Гаранция Мерц Специал

Мерц Специал е марка номер едно в Германия, в категорията „красота отвътре“***. Продуктите от серията Мерц Специал са разработени от Дерматологичен Изследователски Отдел на Мерц. Формулите са тествани за поносимост и са подложени на строг качествен контрол.

* Nielsen: OTC; Segment HCD Skin | Hair | Nails combinations; MAT May 2017