Мерц Специал новини

Проект “АЗ СЪМ СПЕЦИАЛНА” за лоялни клиенти на Мерц Специал

Имаме страхотна новина за всички вас, фенове на прекрасните продукти за красота от серията Мерц Специал, както и за онези, които сега са взели решението да се погрижат за своята коса, кожа и нокти! Само до края на 2021 година всички вие ще имате възможността да получите 1 безплатна опаковка продукт Мерц Специал по избор (Мерц Специал Мус Колаген, Мус Хиалурон, Капсули за коса или Мерц Специал Дражета), ако сте закупили, изрязали и запазили баркодовете на 6 опаковки на продукти Мерц Специал.

В кутиите на продуктите в аптечната мрежа ще намерите специалните талони за отстъпка, на които да залепите изрязаните от вас баркодове, а за ваше улеснение, можете да си свалите талона за отстъпка и от нашия сайт като натиснете бутона по-долу. Попълненият талон със залепени баркодове можете да представите в удобна за вас аптека, за да получите своята безплатна опаковка, а пълните условия на промоцията можете да прочетете на самия талон.

Специални съобщения

Добре дошли в страницата ни за новини. Когато се случи нещо ново, което мислим, че може да ви заинтересува, ще го публикуваме тук.

 

Редизайн на сайта на Merz Spezial

За да отговорим на новото ни послание и кампания, актуализирахме нашия сайт. Той ще ви преведе през всички аспекти на продуктите от серията Мерц Специал и ще ви даде полезна информация за тях. Надяваме се да го намерите информативен и (разбира се) красив.

Повече за нашите продукти