Новата бюти тенденция: Крем Мусове от Мерц Специал

Модерната жена е активна и ангажирана – често тя няма достатъчно време и енергия за дълги и разточителни ритуали за красота, но въпреки това държи на перфектния външен вид. Днешното ежедневие изисква петзвездна грижа за кожата, която едновременно с това да бъде лека, бърза ефективна. Това доведе и до нова тенденция в продуктите за красота – иновативна крем мус формула, която е едновременно обогатяваща и изключително нежна.

Крем мусовете изместват плътните кремове поради по-леката си текстура и ефективното подхранване на кожата, а експертът в красотата Мерц Специал отново е лидер в иновациите със своите най-нови крем-мусове. Тайната на уникалното им действие се крие в специалната Дермо-витална формула (DVF), разработена в Германия. Внедрена във фина текстура, тя доставя полезните съставки дълбоко в кожата и я дарява с копринено леко усещане. Попива изключително бързо, без следи и без нужда от отмиване.

Новият Мерц Специал Крем Мус Хиалурон е специално разработен, за да помага на естествения механизъм на хидратация на кожата по три начина:

1. Подпомага овлажняването на кожата
Мерц Специал Крем Мус Хиалурон съдържа хиалуронова киселина, която е важна част от съединителната тъкан и отговаря за хидратацията на кожата. Освен това, екстрактът от алое помага за оптимален баланс на влажността на кожата и има успокояващ ефект върху суха и дехидратирана кожа.

2. Укрепва кожната бариера
Морският глюкозамин подпомага овлажняването като стимулира естествената продукция на хиалуронова киселина в клетките. Това допринася за подсилването на естествената бариера на кожата, която предпазва от изсушаване, а също така подобрява регенерацията.

3. Защитава от загуба на влага
Към формулата е добавен и екстракт от морски водорасли, който предпазва от дехидратиране като възпрепятства разграждането на естествения запас от влага на кожата.

Благодарение на тройния овлажняващ ефект, кожата е мигновено хидратирана и влажността й е запазена дългосрочно.

      

Новият Мерц Специал Крем Мус Колаген е създаден, за да подхранва кожата и да подпомага здравето й със своето тройно действие:

1. Мигновен лифтинг
Мерц Специал Крем Мус Колаген съдържа чист колаген с изключително бърз хидратиращ ефект, който спомага за намаляването на появата на бръчки.

2. Стимулация на естествения механизъм на продукция на колаген в тялото
Колаген-активаторът допринася за стимулирането на собствената продукция на колаген от тялото, придава на кожата здравина, тургор и еластичност. По този начин се стимулира оптималното действие на колагена, за да имате здрава кожа и младежки вид.

3. Намаляване на бръчките
Витамин C стимулира синтеза на колаген, за да намали бръчките и да даде оптимална защита от свободните радикали. Така се предотвратява преждевременното стареене на кожата.

Кожата е мигновено хидратирана и с подобрена еластичност – видът й е свеж и здрав!

Вижте как можете да получите безплатна опаковка от продукт по избор на Мерц Специал в нашия проект “Аз съм специална” за най-големите фенове на марката и онези лоялни потребители, които са се уверили в качеството на Мерц Специал и използват продуктите редовно. Само през 2020 година ще можете да получите безплатна опаковка по избор, ако сте закупили, изрязали и запазили баркодовете на 6 опаковки на продукти Мерц Специал. Прочетете повече като кликнете по-долу: